Välj en sida

Plattform för framtida kariärhopp

 

Emma Green har hoppat höjd i världseliten i över ett decennium. När hon ville samla de digitala kanalerna i varumärket Emma Green och bygga upp en plattform för en framtida karriär, vände hon sig till Berger & Pihl.

– Jag vet att jag vare sig vill eller kan hoppa höjd hela mitt liv. Så min webbplats med webbshop är mitt sätt att både utveckla mina kreativa intressen idag och ha framförhållning för det som kommer sedan.

Emma har alltid haft en stark vilja och klar bild av vad hon vill förmedla och uttrycka visuellt. Det är viktigt att känslan blir rätt.

– Då jag är så noga så var jag lite avvaktande i början. Men då jag direkt blev delaktig och fick insyn i arbetsprocessen så insåg jag snabbt att det skulle bli grymt bra! Jag är verkligen jättenöjd med webben. Den förmedlar precis det jag vill och jag har också fått massor av beröm för den från människor runt omkring.

Berger & Pihls kundbemötande och förmåga att lyssna är två av de nyckelfaktorer som Emma upplever har varit speciellt viktiga i arbetsprocessen. Så även projektstruktur, service och tillgänglighet.

– Ur min synvinkel har samarbetet varit perfekt. Det har varit oerhört givande och en trygghet att hela tiden kunna lita på att arbetet blir professionellt utfört och att det alltid finns kunniga människor att rådfråga och få hjälp av.

Project Details

Kund Emma Green
Kategorier Hemsida
Länk byemmagreen.se