Välj en sida
Kommunikation har på kort tid utvecklats till ett komplext område som kan vara nästan vad tusan som helst. Bara det når fram. Film, podcast, events, sociala medier, illustrationer, design, varumärken, föreläsningar, mässor, print, PR – ja, till och med ett brev på posten. Allt det där har vi koll på.

Berger & Pihl är en fullservicebyrå. Vi erbjuder strategiska och kreativa lösningar inom kommunikation, varumärken och affärsutveckling. Vi har också lång erfarenhet av att arbeta med hållbarhetskommunikation och ramverket GRI. Kort sagt: Vi hjälper dig bygga lönsamma och hållbara varumärken.

Kommunikation är ingen exakt vetenskap. Det är heller inget som vem som helst kan snyta ur näsan, så där bara. Därför lägger vi mycket krut på att vaska fram det äkta i ditt varumärke, din tjänst eller produkt.
Vi ser också till att du som kund är involverad genom hela projektet och har full koll på hur vi ligger mot ställda mål. Du kan enkelt följa med i utvecklingsarbetet, förstå operativa vägval och ge värdefull feedback. Vi tar ditt projekt hela vägen – från F till F.
U

Förstå

Varje uppdrag kräver sin strategi och sin kommunikation. Därför arbetar vi efter en strukturerad arbetsprocess, där du som uppdragsgivare spelar huvudrollen. Vi lyssnar, ställer frågor, engagerar oss i att ta in och förstå ditt tänk, din affär, dina mål, din värld.

Förenkla

Kommunikation ska vara enkel. Pang på. Gå direkt till hjärtat. Ge mottagaren någonting. Vill man engagera, förändra ett beteende, skapa köplust eller skapa opinion för en god sak, ska man inte krångla till det.
v

Förklara

Vi är tydliga med att förklara kommunikationsstrategins hörnstenar – vad, hur, var, när och varför. Det säkerställer vi i arbetsprocessen. Kan vi förklara för dig, så är chansen stor att dina kunder också blir övertygade. Hos oss har du full koll från brief till genomförande.

Förändra

Bra kommunikation kan förändra mycket. Det kan ge dig en större marknad, fler likes, ökad lönsamhet eller vad du nu vill uppnå. Vi tar dig dit med en klok strategi och kreativa lösningar som gör kommunikation till en del av din affärsutveckling.

Kontakt

Pernilla Pihl

Pernilla Pihl
070-350 87 81 pernilla@bergerpihl.se

Berger & Pihl AB | Kyrkogatan 6 | 97232 Luleå | info@bergerpihl.se | 070-350 87 81

Berger & Pihl

Berger & Pihl